Šport > Nogomet
6421 ogledov

Sojenje Slovencev razburilo mnoge

Damir Skomina Epa Damir Skomina
Slovenski sodniki po mnenju številnih niso imeli svojega večera.

"Pri Uefi ne bodo zadovoljni s takšnim sojenjem," je odločitve slovenskih sodnikov na tekmi med Romo in Liverpoolom pokomentiral nekdanji sodnik Mateo Beusan, ki v studiu hrvaške nacionalne televizije ocenjuje delo delilcev pravice. "Neprijetno sem presenečen," je dejal hrvaški strokovnjak, ki je v preteklosti večkrat dobro ocenil delo Damirja Skomine in njegovih pomočnikov.

"Bil je nekonsistenten. Enkrat ni dosodil očitne reči, drugič je piskal za precej manj," je bilo slišati v studiu HRT, pri tem pa so primerjali igranje z roko Trenta Alexander-Arnolda, ki je po njihovem mnenju z roko preprečil strel na gol in bi morali sodniki poleg enajstmetrovke dosoditi še rdeči karton, in reakcijo v samem zaključku dvoboja, ko je žoga zadela roko Ragnarja Klavana, ki jo je imel ob telesu in je Skomina pokazal na belo točko.

Med spornimi odločitvami so izpostavili še odrivanje z obema rokama Sadia Maneja, ko bi enajstmetrovko lahko dobil Liverpool, na drugi strani pa jih je presenetila odločitev, da je bil storjen prekršek nad Dejanom Lovrenom, ko ga je v roko zadela žoga po skoku Edina Džeka. Zelo sporen naj bi bil tudi prepovedani položaj bosanskega reprezentanta, ki ga je kasneje v svojem kazenskem prostoru podrl vratar Loris Karius.

Na ogenj italijanskih časopisov bo verjetno potrebno počakati do jutra.

Komentarjev 4
  • 2ummilionarja 10:38 04.maj 2018.

    Zamislite se nad svojim početjem, tudi če je naredil kakšno napako vaši komentarji in deskreditacije enega najboljših sodnikov niso na mestu. Niste niti poklicani niti usposobljeni da sodite, zazrite se vase in poglejte svoje napake in početje, ugotovili boste da ...prikaži veča Skominino sojenje sploh ni bilo slabo v primerjavi z vašim obnašanjem....

  • JackD 09:54 03.maj 2018.

    Ne vem no. Težko rečemo, da si je Roma finale zaskužila. Ja je res, da bi morala biti roka TAA penal ( in verjetno tudi rdeč karton). Ampak potem roka Klavana ni bila niti blizu penala. Prav tako roka Milnerja ...prikaži več nikakor ni bil penal. Sepravi če bi bilo VSE pravično dosojeno na tem dvoboju, bi se prva tekma končala s 5:1, Roma pa bi imela v 63 minuti ob rezultatu 2:2 priložnost za vodstvo 3:2, z igralcem več pa bi lovili rezultat 7:2

  • klincek 09:00 03.maj 2018.

    Čist dobr odsojeno.

Sorodne novice