Šport > Nogomet
3556 ogledov

O tem velikem rivalu se v Ronaldovi hiši ne govori

cristiano ronaldo Epa
Superzvezdnik Real Madrida se v domačem okolju izogiba pogovorom o napadalcu Barcelone.

Cristiano Ronaldo in Lionel Messi sta najboljša nogometaša na svetu, po mnenju nekaterih poznavalcev pa se superzvezdnika Real Madrida oziroma Barcelone potegujeta celo za naziv najboljšega igralca vseh časov.

Dejstvo je, da med njima vlada veliko spoštovanje, čeprav jima mediji pogosto pripisujejo sovražen odnos. Za razliko od navijačev se nogometaša dobro razumeta, oba pa sta javno poudarila, da v prostem času ne prijateljujeta.

Večna rivala, ki občasno vztrajata, da to nista, si že več kot desetletje delita "udarce" na nogometnih igriščih in bijeta bitko na področju individualnih ter ekipnih lovorik. Skupaj sta osvojila kar deset zlatih žog, a čeprav sta oba že zakorakala v zrela nogometna leta, nobeden od njiju še ni rekel zadnje besede, večna razprava o tem, kdo je boljši, pa bo trajala še dolga leta zatem, ko bosta nogometne čevlje že davno obesila na klin.

Ronalda se ni sram pohvaliti, da je najboljši nogometaš na svetu, medtem ko je Messi običajno skromnejši, pa čeprav mu naziv največjega vseh časov priznava kar nekaj nogometnih veljakov.

Portugalec nerad preveč govori o zvezdniku Barcelone, kar pa ne velja le za medijske nastope, temveč tudi notranjost njegove vile.

"V hiši ne govorimo o Messiju," je za L'Equipe razkrila Ronaldova sestra Katia. "Cristiano se zaveda, da zunaj vlada vihar, ko pa prestopi prag domačega doma, je varen. Tukaj si napolni svoje baterije." je dodala.

messi ronaldo | Avtor: Epa Epa

Za francoski medij je spregovorila tudi Ronaldova mama Dolores Aveiro, ki napoveduje, da bo njen sin na nogometnih zelenicah vztrajal vsaj še nekaj sezon. Ronaldo je letos dopolnil 33 let.

"Nekateri nogometaši igrajo do 37 leta. Cristiano ni stroj, a igral bo, dokler bo lahko. Mislim, da vsaj še tri ali štiri leta. Vedno je bil perfekcionist, vendo je želel postati najboljši. Naredil bo vse za zmago, drugače pa je zelo zadržan," je povedala Ronaldova mama.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice