Šport > Nogomet
3005 ogledov

Messi odkrito o morebitni selitvi Neymarja k Realu, o Ronaldu ...

lionel messi Epa
Lionel Messi je spregovoril o morebitni selitvi nekdanjega soigralca k Realu.

Argentinski superzvezdnik se je v pogovoru za domači TyC Sports, ki ga je povzel tudi katalonski Mundo Deportivo, odzval na govorice, ki njegovega nekdanjega soigralca Neymarja povezujejo s selitvijo iz Paris Saint-Germaina k madridskemu Realu.

"Grozno bi bilo videti Neymarja v dresu Reala, predvsem zaradi tega, kaj je pomenil navijačem Barcelone. To bi bil velik udarec za navijače. S tem sem vam povedal, kaj si mislim," je dejal Lionel Messi.

neymar Soigralci ponoreli Šport Neverjetno, Neymar zahteva še višjo plačo

Argentinski zvezdnik je moral razpredati tudi o svoji vlogi v zgodovini nogometa. "Ne želim si biti najboljši v zgodovini nogometa. Nikoli nisem razmišljal o tem, da bi bil prvi, drugi, tretji, četrti ... Vsakič, ko začnem leto, si želim doseči nekaj več, osvojiti prav vse, vedno, ko stopim na zelenico želim narediti čim več zase in soigralce. Nič se v tem pogledu ne spremeni s tem, da bi želel biti najboljši v zgodovini," je dejal Messi in dodal: "Vedno želim preseči le sebe, ne tekmujem z drugimi. Ne igram zato, da bi bil najboljši v zgodovini, ampak si želim napredovati iz sezone v sezono, še naprej si želim zmagovati. Več lovorik kot osvojiš v karieri, boljši si. Največ bi mi pomenila osvojitev naslova sveovnik prvakov z reprezentanco, saj nam to še ni uspelo."

"Cristiano Ronaldo? Ne motivira me to, da se merim z njim, ampak me motivirajo dosežki madridskega Reala," se tudi tokrat Argentinec ni izognil primerjavi s portugalskim zvezdnikom.

zlatan ibrahimović Zlatan Šport "Messi in jaz? Ni razlike!"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.