Šport > Nogomet
5091 ogledov

Poznavalec razkriva resnico o 260-milijonskem prestopu

Epa
Poznavalec španskega nogometa meni, da gre za izmišljotino Real Madrid.

Najdražji nogometaš vseh časov Neymar naj bi bil po eni sezoni v dresu Paris Saint Germaina, katero je moral predčasno končati zaradi poškodbe stopala, pred prestopom k Real Madridu.

Nasser Al-Khelaifi Prestopna saga Šport "Sem 2000-odstotno prepričan, da bo ostal pri nas"

Francoski napadalec naj bi soigralce že obvestil, da se poleti ne bo vrnil v Pariz, čeprav lastnik pariškega velikana Nasser Al-Khelaifi, ki je za Neymarja odštel rekordnih 222 milijonov evrov, še vedno vztraja, da nogometaš ne bo zapustil Francije.

"Sem 2000-odstotno prepričan, da bo ostal pri nas," je dejal.

Pogovori med Realom in Neymarjevimi predstavniki naj bi v zakulisju potekali že nekaj mesecev, poznavalec razmer v španskem nogometu Guillem Balague pa trdi, da gre za popolno izmišljotino s strani madridskega kluba.

Real naj bi z širjenjem lažnih govoric vršil pritisk na PSG in tako pripravljal teren za odkup Brazilca, ki je po besedah Zinedina Zidana kompatibilen tudi s Cristianom Ronaldom.

PSG, ki ima pogodbo z Neymarjem sklenjeno do leta 2022, naj bi za prestop zahteval 260 milijonov evrov, a Balague vztraja, da je številka v resnici zrasla na zelniku španske ekipe.

"Real počne vse, kar je v njegovi moči, da bi PSG prisilil v prodajo. Parižani ne želijo prodati in niso postavili nobene cene. 260 milijonov je številka, ki je prišla iz Realovih krogov. Širijo govorice, da je Neymar naprodaj, vendar to ne drži," je prepričan Balague.

Nogometni strokovnjak ob tem poudarja, da francoski mediji še dodatno podpihujejo govorice. "V Franciji kroži ogromno zgodbic, da Neymarjev oče pripravlja strategijo, kako ga spraviti iz kluba. Zanimivo je, da PSG o tem ne ve ničesar. Neymar starejši naj bi počel isto kot v Barceloni. Klubu zatrjuje, da se nič ne dogaja, obenem pa ga veseli, da zgodbice krožijo v medijih. Ljudje blizu Neymarju menijo, da nima namena oditi. Real Madrid bo kljub temu napel vse moči, čeprav je prestop malo verjeten."

neymar Soigralci ponoreli Šport Neverjetno, Neymar zahteva še višjo plačo
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice