Šport > Nogomet
1414 ogledov

Real že stopil v kontakt z dvema trenerjema

Pochettino Southampton Everton EPL Reuters
Po odhodu Zinedina Zidana so pri Realu začeli lov na novega trenerja.

Po presenetljivem odhodu Zinedina Zidana, ki je z madridskim Realom pred dnevi osvojil še svojo tretjo zaporedno lovoriko evropskega prvaka, se pri kraljevem klubu niso obirali. Krenili so v lov na novega prvega moža na klopi, po pisanju španskih medijev pa so že stopili v stik z dvema strokovnjakoma.

perez zidane Real v šoku Šport Zidane razkril razloge za odstop le nekaj dni po velikem slavju

Kot prvi favorit za prevzem posla je sedanji trener Tottenhama Mauricio Pochettino, ki je dolga leta igralske kariere prebil prav v Španiji. Za Espanyol je v letih 1994-200 in 2004-2006 odigral 275 ligaških tekem, nekdanji branilec pa je pri tem dosegel 13 zadetkov. V Evropi je nosil tudi dres francoskih klubov PSG in Bordeaux. Po koncu igralske poti je bil trener Espanyola, Southamptona in Tottenhama, s slednjim se je prebil v vrh angleškega nogometa, vendar zaenkrat ostal brez lovorik. Na klopi Londončanov je od leta 2014, pred kratkim pa je svojo pogodbo še podaljšal. Z vodstvom kluba naj bi imel dogovor, da lahko zapusti Tottenham v primeru dovolj visoke ponudbe.

zinedine zidane Real Madrid Šport Šok v Madridu: Zidane odstopil z mesta trenerja

Drugi na seznamu želja je nemški selektor Joachim Löw, ki ima z elfom pogodbo sicer sklenjeno do leta 2022, a bo o njegovi prihodnosti odločal tudi tokratni nastop na svetovnem prvenstvu v Rusiji, kjer Nemčija brani naslov svetovnih prvakov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.