Šport > Nogomet
1127 ogledov

Resnica o fotografiji, ki buri duhove v Madridu

Reševalni pas/Twitter
Vsi nogometaši Real Madrida so pozirali v novem dresu, z izjemo Cristiana Ronalda.

Zmagovalec Lige prvakov Real Madrid je predstavil nove drese za sezono 2018/2019, pri čemer je najbolj zbodla v oči odostnost Cristiana Ronalda.

Portugalec je edini nogometaš kraljevega kluba, ki ni poziral v novem dresu, kar je prililo olje na ogenj govoricam, da poleti zapušča Madrid.

Mnogi so odsotnost prvega zvezdnika, ki je po zmagi v finalu Lige prvakov v javnost poslal mešana sporočila o svoji prihodnosti, razumeli kot jasen znak, da je 33-letnik izbral novega delodajalca, vendar temu ni tako.

Pojavila so se tudi ugibanja, ali je Ronaldova odsotnost povezana z navzkrižjem interesov dveh športnih proizvajalcev opreme. Realov uradni opremljevalec je podjetje Adidas, medtem ko ima Ronaldo sklenjeno doživljenjsko pogodbo s podjetjem Nike.

Kot se je izkazalo, se v ozadju fotografije ne skrivajo ekonomski interesi športnih gigantov ali Ronaldova prihodnost, ampak je razlog precej bolj preprost. Fotografiranje nogometašev je potekalo na dan, ko naj bi imel Portugalec druge obeznosti, zato se dogodka preprosto ni mogel udeležiti.

Za Ronalda so se po poročanju španskih medijev ogreli pri Paris Saint-Germainu. Prestop bi odprl vrata za selitev Neymarja na Santiago Bernabéuu. Predsednik pariškega kluba Nasser Al Khelaifi naj bi bil Ronaldu pripravljen ponuditi 45 milijonov evrov letne plače, težavo pa mu predstavlja nogometaševa odkupna klavzula, ki znaša milijardo evrov. PSG za Ronalda nima namena plačati več kot 150 milijonov, piše As.com

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice