Na seznamu za EP še 22 imen

Foto: Žurnal24 Zvonimir Serdarušić krči seznam reprezentantov za SP v Avstriji prihodnje leto.
Selektor slovenske rokometne reprezentance Zvonimir Serdarušić je skrčil seznam kandidatov za EP 2010 na 22 igralcev.
Oglej si celoten članek

Zvonimir Serdarušić, selektor moške članske reprezentance Slovenije, je skrčil seznam kandidatov za nastop na EP 2010 v Avstriji na 22 imen. S prvotnega seznama 30 igralcev sta najprej odpadla David Razgor in Jure Vran, zdaj pa še Primož Prošt, Matevž Skok, Marko Bezjak, Goran Kozomara, Rok Šimič in Luka Ščurek.

Na sklepni del priprav za evropsko prvenstvo, ki se bodo začele 26. decembra v Termah Olimia (zbor je ob 16. uri v hotelu Sotelia), je selektor Serdarušić povabil 22 igralcev. Potem ko sta s seznama 30 igralcev, ki ga je objavil prejšnji ponedeljek, odpadla David Razgor (Celje Pivovarna Laško; poškodba) in Jure Vran (Slovan), Serdarušić na začetek priprav ni povabil naslednjih šestih igralcev: Primoža Prošta (Bjerringbro-Silkeborg, Danska), Matevža Skoka, Marka Bezjaka, Roka Šimiča (vsi Gorenje Velenje), Gorana Kozomare (Skjern, Danska) in Luke Ščurka (Valladolid, Španija).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.