Šport
1 ogledov

Na seznamu za EP še 22 imen

Zvonimir Serdarušić krči seznam reprezentantov za SP v Avstriji prihodnje leto. Žurnal24 main
Selektor slovenske rokometne reprezentance Zvonimir Serdarušić je skrčil seznam kandidatov za EP 2010 na 22 igralcev.

Zvonimir Serdarušić, selektor moške članske reprezentance Slovenije, je skrčil seznam kandidatov za nastop na EP 2010 v Avstriji na 22 imen. S prvotnega seznama 30 igralcev sta najprej odpadla David Razgor in Jure Vran, zdaj pa še Primož Prošt, Matevž Skok, Marko Bezjak, Goran Kozomara, Rok Šimič in Luka Ščurek.

Na sklepni del priprav za evropsko prvenstvo, ki se bodo začele 26. decembra v Termah Olimia (zbor je ob 16. uri v hotelu Sotelia), je selektor Serdarušić povabil 22 igralcev. Potem ko sta s seznama 30 igralcev, ki ga je objavil prejšnji ponedeljek, odpadla David Razgor (Celje Pivovarna Laško; poškodba) in Jure Vran (Slovan), Serdarušić na začetek priprav ni povabil naslednjih šestih igralcev: Primoža Prošta (Bjerringbro-Silkeborg, Danska), Matevža Skoka, Marka Bezjaka, Roka Šimiča (vsi Gorenje Velenje), Gorana Kozomare (Skjern, Danska) in Luke Ščurka (Valladolid, Španija).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.