Na sprejemu za Primoža Rogliča pivo zastonj

Foto: Anže Petkovšek Sprejem za Primoža Rogliča v Zagorju ob Savi. Foto: Anže Petkovšek Sprejem za Primoža Rogliča v Zagorju ob Savi. Foto: Anže Petkovšek Sprejem za Primoža Rogliča v Zagorju ob Savi. Foto: Anže Petkovšek Sprejem za Primoža Rogliča v Zagorju ob Savi. Foto: Anže Petkovšek Sprejem za Primoža Rogliča v Zagorju ob Savi. Foto: Anže Petkovšek Sprejem za Primoža Rogliča v Zagorju ob Savi. Foto: Anže Petkovšek Sprejem za Primoža Rogliča v Zagorju ob Savi. Foto: Anže Petkovšek Sprejem za Primoža Rogliča v Zagorju ob Savi. Foto: Anže Petkovšek Sprejem za Primoža Rogliča v Zagorju ob Savi. Foto: Anže Petkovšek Sprejem za Primoža Rogliča v Zagorju ob Savi. Foto: Anže Petkovšek Sprejem za Primoža Rogliča v Zagorju ob Savi. Foto: Anže Petkovšek Sprejem za Primoža Rogliča v Zagorju ob Savi. Foto: Anže Petkovšek Sprejem za Primoža Rogliča v Zagorju ob Savi. Foto: Anže Petkovšek Sprejem za Primoža Rogliča v Zagorju ob Savi.
V Zagorju ob Savi je množica navijačev pričakala slovenskega junaka nedavno minulega Toura.
Oglej si celoten članek

Primož Roglič prihaja iz manjšega kraja, iz Strahovelj pri Kisovcu, zato so mu občinski veljaki sprejem pripravili na mestnem trgu v Zagorju. Igrala je godba, nekaj besed je spregovoril župan Matjaž Švagan, Roglič pa je bil ob prihodu na oder vidno ganjen. 

"Ne vem, s čim sem si to zaslužil," je skromno dejal zmagovalec kraljevske 17. etape na Touru. Zmaga na etapi, na trasi katere je bila najvišja točka letošnjega Toura, je največji dosežek slovenskega kolesarstva. 

Your browser doesn’t support HTML5 video

Na sprejemu, na katerem se je zbralo okrog tisoč ljudi, sta bila pivo in voda za vse zastonj, točili pa so prav posebno pivo z nazivom Rogla, Rogla je namreč kolesarjev vzdevek. 

Noro! Neverjetno! Nimam besed! Roglič poskrbel za največji uspeh slovenskega kolesarstva

Jutri bomo objavili intervju z junakom, ki je zmagal na kraljevski 17. etapi Toura.

Foto: Anže Petkovšek Sprejem za Primoža Rogliča v Zagorju ob Savi.

dezurni@zurnal24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.