Šport
1605 ogledov

Na sprejemu za Primoža Rogliča pivo zastonj

Sprejem za Primoža Rogliča v Zagorju ob Savi.
1/14
Anže Petkovšek Sprejem za Primoža Rogliča v Zagorju ob Savi.
V Zagorju ob Savi je množica navijačev pričakala slovenskega junaka nedavno minulega Toura.

Primož Roglič prihaja iz manjšega kraja, iz Strahovelj pri Kisovcu, zato so mu občinski veljaki sprejem pripravili na mestnem trgu v Zagorju. Igrala je godba, nekaj besed je spregovoril župan Matjaž Švagan, Roglič pa je bil ob prihodu na oder vidno ganjen. 

"Ne vem, s čim sem si to zaslužil," je skromno dejal zmagovalec kraljevske 17. etape na Touru. Zmaga na etapi, na trasi katere je bila najvišja točka letošnjega Toura, je največji dosežek slovenskega kolesarstva. 

[video: 10677 / Sprejem Primoža Rogliča v Zagorju ob Savi]

Na sprejemu, na katerem se je zbralo okrog tisoč ljudi, sta bila pivo in voda za vse zastonj, točili pa so prav posebno pivo z nazivom Rogla, Rogla je namreč kolesarjev vzdevek. 

primož roglič dirka po franciji 17. etapa zmaga Noro! Neverjetno! Nimam besed! Šport Roglič poskrbel za največji uspeh slovenskega kolesarstva

Jutri bomo objavili intervju z junakom, ki je zmagal na kraljevski 17. etapi Toura.

Sprejem za Primoža Rogliča v Zagorju ob Savi. | Avtor: Anže Petkovšek Sprejem za Primoža Rogliča v Zagorju ob Savi. Anže Petkovšek

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.