Na SZS podpisane nove pogodbe

Foto: EPA
Foto: EPA
Po Tini Maze so danes na sedežu Smučarske zveze Slovenije (SZS) v Ljubljani pogodbe za novo sezono svetovnega pokala podpisali še preostali člani in članice slovenske A reprezentance.
Oglej si celoten članek

"Veseli nas, da smo pogodbe dokončno uskladili in da imamo medsebojne obveznosti urejene. Zdaj se tekmovalci lahko posvetijo zgolj pripravam na novo sezono, katere vrhunec bo na svetovnem prvenstvu v avstrijskem Schladmingu februarja prihodnje leto," je po podpisu pogodb povedala direktorica SZS Barbara Kürner Čad.

Večina tekmovalcev je v teh dneh na kondicijskih pripravah, konec poletja pa se bodo odpravili na južno poloblo na tradicionalni snežni trening. S podpisom pogodb je reprezentantom omogočen normalen trenažni proces.

Na podlagi izpolnjenih meril so poleg najuspešnejše slovenske alpske smučarke Tine Maze elitni status A dosegli še slalomista Mitja Valenčič in Janez Jazbec, smukača Andrej Šporn in Andrej Jerman, slalomistka in veleslalomistka Ana Drev ter tekmovalke v hitrih disciplinah Maruša Ferk, Ilka Štuhec in Tina Robnik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.