Na teden zasluži 100 tisoč evrov, po mestu pa z ...

Foto: twitter Marc-Andre ter Stegen
Zvezdnik Barcelone se nekoliko razlikuje od stanovskih kolegov.
Oglej si celoten članek

Številni nogometni zvezdniki so znani po svojem posebnem obnašanju, bogatih nepremičninah, luksuznih avtomobilih in še čem, zato nekoliko drugačno vedenje poskrbi za navdušenje med navadnimi smrtniki. Tega je bil tokrat deležen prvi vratar Barcelone Marc-Andre Ter Stegen. Eden najboljših vratarjev na svetu, ki pri Barceloni zasluži nekaj več kot 100 tisoč evrov na teden, namreč uporablja javni prevoz. Tokrat so ga ujeli pri vožnji z metrojem.

V Barçi počilo Zanj so plačali 115 milijonov, on se ne oglaša na telefon

"Fotografija je pomembna, saj nogometaši večinoma potujejo v svojih luksuznih avtomobilih. Okna teh so zatemnjena, da igralci skrivajo svojo identiteto. Marc-Andre Ter Stegen je drugačen. Nemec nima težav s slavo, s svojim vedenjem pa daje dober vzgled ostalim zvezdnikom," so ozapisali pri Mundo Deportivu.

Po pisanju španskih medijev lahko prebivalci Barcelone prvega vratarja nemške reprezentance večkrat srečajo na sprehodu po mestu, privatne in klubske obveznosti pa opravlja tudi s skirojem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.