Na tekmi LP se igra tudi za kebab

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Nocoj se bosta v Ligi prvakov pomerila tudi dortmundska Borussija in Arsenal. Na dvoboj je vezana tudi stava dveh nogometašev, poraženec bo moral plačati za kebab.
Oglej si celoten članek

Član topničarjev Lukas Podolski je poskrbel, da na nocojšnji tekmi med Borussio in Arsenalom ne bo šlo le za osvajanje točk. Nemški reprezentant je namreč sklenil stavo s soigralcem iz izbrane vrste Kevinom Grosskreutzom, nesrečni poraženec pa bo moral po dvoboju odšteti denar še za kebab.

Podolski se je tako pošalil na račun reprezentančnega kolega, ki je bil maja obtožen napada, ker je navijaču nasprotnega kluba v obraz zalučal kebab. Grosskreutz, ki je na takšen način odgovoril na žaljive vzklike privržencev Kölna, se je moral kasneje za svojo potezo opravičiti. Podolski, ki je še vedno izjemno priljubljen pri navijačih iz Kölna, s svojim nekdanjim klubom pa je tudi redno v stikih, bo sicer najverjetneje nocoj dobil le malo priložnosti za igranje. Morda pa bo Arsena Wengerja v njegovo motiviranost prepričala zgodba o kebabu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.