Šport
20 ogledov

Na tekmi LP se igra tudi za kebab

Lukas Podolski Reuters
Nocoj se bosta v Ligi prvakov pomerila tudi dortmundska Borussija in Arsenal. Na dvoboj je vezana tudi stava dveh nogometašev, poraženec bo moral plačati za kebab.

Član topničarjev Lukas Podolski je poskrbel, da na nocojšnji tekmi med Borussio in Arsenalom ne bo šlo le za osvajanje točk. Nemški reprezentant je namreč sklenil stavo s soigralcem iz izbrane vrste Kevinom Grosskreutzom, nesrečni poraženec pa bo moral po dvoboju odšteti denar še za kebab.

Podolski se je tako pošalil na račun reprezentančnega kolega, ki je bil maja obtožen napada, ker je navijaču nasprotnega kluba v obraz zalučal kebab. Grosskreutz, ki je na takšen način odgovoril na žaljive vzklike privržencev Kölna, se je moral kasneje za svojo potezo opravičiti. Podolski, ki je še vedno izjemno priljubljen pri navijačih iz Kölna, s svojim nekdanjim klubom pa je tudi redno v stikih, bo sicer najverjetneje nocoj dobil le malo priložnosti za igranje. Morda pa bo Arsena Wengerja v njegovo motiviranost prepričala zgodba o kebabu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.