Šport > Nogomet
22 ogledov

Navijač obtožil Grosskreutza napada s kebabom

Olympique Marseille Borussia Dortmund Liga prvakov Grosskreutz EPA
Navijač Kölna je prijavil vezista Borussie Dortmunda in nemškega reprezentanta Kevina Grosskreutza, ki naj bi mu v obraz zalučal pekoč kebab.

Policija je dobila prijavo o letečem kölnskem kebabu, potem ko je navijač Kölna, kjer si kruh kot kapetan služi tudi slovenski reprezentant Mišo Brečko, prijavil vezista nemške reprezentance in člana Borussie Dortmunda Kevina Grosskreutza.

S policije so medijem potrdili, da je navijač vložil prijavo zaradi telesnih poškodb, saj so ga zaradi pekočega kebaba, ki naj bi ga vanj zalučal Grosskreutz, pekle oči.

"Ne bi ga smel vreči na tla"

"Začeli smo preiskavo prijave," so dejali na policiji, medtem ko je Grosskreutz že zanikal udeležbo v "incidentu". Novinarjem je dejal, da se je ponoči družil s soigralcem Julianom Schieberjem, ko se mu je v restavraciji s hitro prehrano približal moški v dresu Kölna in zaklical njegovo ime. Grosskreutz naj bi nato kebab vrgel na tla, ne v navijača.

"Videl sem, da situacija postaja žaljiva, da se vdira v moj zasebni prostor," je za tabloid Bild povedal Grosskreutz. "Jasno je, da ne bi smel tako v javnosti na tla vreči kebaba," je pristavil 25-letnik, ki ga najverjetneje čaka vpoklic v nemško reprezentanco za mundial v Braziliji. Kebabov tam gotovo ne bo na jedilniku "elfa".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.