Na tekmi zvezd boljši Vzhod

Foto: Žurnal24 Na tekmi je bilo kar nekaj zanimivih obramb.
Na tekmi zvezd v hokejski ligi NHL je zmagala selekcija Vzhoda, ki je bila z 8:7 boljša od Zahoda. Med izbranci je bil prvič tudi edini Slovenec v NHL Anže Kopitar.
Oglej si celoten članek
 

Preberite še

Intervju z Anžetom Kopitarjem

Za najboljšega igralca ekshibicijske tekme v Atlanti je bil izbran napadalec Hurikanov iz Caroline Eric Staal, ki se je med strelce vpisal dvakrat, enkrat pa je sodeloval kot podajalec. "Malo sem presenečen, a obenem počaščen. Tekma je bila odlična, zelo zabavna. Veliko nadarjenosti je bilo v obeh ekipah," je povedal Staal. Vzhodna selekcija si je prednost s 5:1 priigrala že v uvodnih dvajsetih minutah tekme, ko so bili natančni Staal, Andrej Markov, Aleksander Ovčekin in Brian Campbell. Prvi zadetek na tekmi je sicer pripadel ekipi Zahoda. Že po dvanajstih sekundah tekme je zadel Rick Nash in podrl rekord tekem zvezd iz leta 1950, ki ga je postavil Ted Lindsay. Slovenski reprezentant Anže Kopitar je v ekipi Zahoda igral dobrih sedemnajst minut, vendar mu pri dveh strelih na gol ni uspelo zadeti, ostal pa je tudi brez podaje. Kljub temu pa je bila za mladega Hrušičana čast že nastop na tekmi največjih zvezd lige NHL. Druga tretjina je minila v znamenju Zahoda, ki so jo z zadetkoma Niedermayerja in Nasha dobili z 2:0. Tudi v zadnji tretjini so bili bolj razpoloženi hokejisti Zahoda, ki so na gol Vzhoda streljali kar 51-krat. Na drugi strani so Vzhodnjaki poskušali le 33-krat. Ko je že kazalo, da se bo redni del tekme končal z rezultatom 7:7, je dvajset sekund pred koncem Vzhodu zmago prinesel Marc Savard.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.