Na tisoče navijačev pred domom nesrečnega nogometaša

Foto: EPA Abdelhak Nouri Foto: EPA Abdelhak Nouri Foto: EPA Abdelhak Nouri Foto: EPA Abdelhak Nouri Foto: EPA Abdelhak Nouri Foto: EPA Abdelhak Nouri Foto: EPA Abdelhak Nouri Foto: EPA Abdelhak Nouri Foto: EPA Abdelhak Nouri Foto: EPA Abdelhak Nouri Foto: EPA Abdelhak Nouri Foto: EPA Abdelhak Nouri Foto: EPA Abdelhak Nouri Foto: EPA Abdelhak Nouri Foto: EPA Abdelhak Nouri Foto: EPA Abdelhak Nouri
Navijači Ajaxa so se zbrali pred hišo nogometaša Abdelhaka Nourija, ki se je pred dnevi zgrudil na zelenici.
Oglej si celoten članek
Komaj 20-letni vezist nizozemskega Ajaxa Abdelhak Nouri se je v soboto zgrudil med prijateljsko tekmo z Werderjem v avstrijskem Zillertalu, kjer so ga sprva oživljali na zelenici, nato pa s helikopterjem prepeljali v bolnišnico v Innsbrucku. Zdravniki so mladeniča sicer ohranili pri življenju, a je Nouri utrpel hude in nepopravljive možganske poškodbe.
"To je najslabša možna novica. Grozno. Sočustvujemo z njegovimi starši, brati in sestrami ter drugimi sorodniki. To je velik udarec za Ajax, čeprav smo vedeli, da se lahko zgodi takšen scenarij. Abdelhak je izjemen talent, a na žalost ne bomo nikoli izvedeli, kaj bi lahko dosegel, če se to ne bi zgodilo."
Edwin van der Sar
Pred domom nesrečnega nogometaša se je po slabi novici zbralo na tisoče navijačev amsterdamskega kluba in do solz ganili Nourijeve sorodnike. Družino so prišli obiskati tudi njegovi soigralci.
 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.