Šport > Nogomet
8427 ogledov

Na tisoče navijačev pred domom nesrečnega nogometaša

Abdelhak Nouri
1/16
EPA
Navijači Ajaxa so se zbrali pred hišo nogometaša Abdelhaka Nourija, ki se je pred dnevi zgrudil na zelenici.
Komaj 20-letni vezist nizozemskega Ajaxa Abdelhak Nouri se je v soboto zgrudil med prijateljsko tekmo z Werderjem v avstrijskem Zillertalu, kjer so ga sprva oživljali na zelenici, nato pa s helikopterjem prepeljali v bolnišnico v Innsbrucku. Zdravniki so mladeniča sicer ohranili pri življenju, a je Nouri utrpel hude in nepopravljive možganske poškodbe.
"To je najslabša možna novica. Grozno. Sočustvujemo z njegovimi starši, brati in sestrami ter drugimi sorodniki. To je velik udarec za Ajax, čeprav smo vedeli, da se lahko zgodi takšen scenarij. Abdelhak je izjemen talent, a na žalost ne bomo nikoli izvedeli, kaj bi lahko dosegel, če se to ne bi zgodilo."
Edwin van der Sar
Pred domom nesrečnega nogometaša se je po slabi novici zbralo na tisoče navijačev amsterdamskega kluba in do solz ganili Nourijeve sorodnike. Družino so prišli obiskati tudi njegovi soigralci.
 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.