"Na tribune smo vrnili navijače"

Foto: EPA
Foto: EPA
Gonilna sile hrvaške reprezentance na letošnjem evropskem prvenstvu je bil nedvomno Bojan Bogdanović, ki je bil s povprečjem 17,4 točke na tekmo drugi najboljši strelec EuroBasketa.
Oglej si celoten članek

"Po dveh porazih, ki sta nam prinesla četrto mesto, smo seveda zelo razočarani. Med prvenstvom smo nanizali osem zaporednih zmag, vendar to ni bilo dovolj za kolajno," je po porazu v tekmi za tretje mesto žaloval Bojan Bogdanović, ki je bil izbran v najboljšo peterko turnirja.

Vrnitev med najboljše

Odlični branilec je Špancem nasul 22 točk, vendar je imel premalo pomoči soigralcev. Kljub temu je končno četrto mesto po njegovem mnenju uspeh: "Ko bomo malce ohladili vroče glave in zbrali vtise, bomo spoznali, da smo vendarle četrti v Evropi. Naredili smo velik rezultat, saj Hrvaške v zadnjem obdobju ni bilo med najboljšimi."

Košarkarska reprezentanca je s svojimi rezultati na Hrvaškem povzročila pravo evforijo: "Presrečen sem, da smo na tribune vrnili navijače. Še enkrat poudarjam, da smo lahko z rezultatom zadovoljni, čeprav je četrto mesto vedno nehvaležno."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.