Šport
29 ogledov

"Na tribune smo vrnili navijače"

(Španija - Hrvaška) Bojan Bogdanović EPA
Gonilna sile hrvaške reprezentance na letošnjem evropskem prvenstvu je bil nedvomno Bojan Bogdanović, ki je bil s povprečjem 17,4 točke na tekmo drugi najboljši strelec EuroBasketa.

"Po dveh porazih, ki sta nam prinesla četrto mesto, smo seveda zelo razočarani. Med prvenstvom smo nanizali osem zaporednih zmag, vendar to ni bilo dovolj za kolajno," je po porazu v tekmi za tretje mesto žaloval Bojan Bogdanović, ki je bil izbran v najboljšo peterko turnirja.

Vrnitev med najboljše

Odlični branilec je Špancem nasul 22 točk, vendar je imel premalo pomoči soigralcev. Kljub temu je končno četrto mesto po njegovem mnenju uspeh: "Ko bomo malce ohladili vroče glave in zbrali vtise, bomo spoznali, da smo vendarle četrti v Evropi. Naredili smo velik rezultat, saj Hrvaške v zadnjem obdobju ni bilo med najboljšimi."

Košarkarska reprezentanca je s svojimi rezultati na Hrvaškem povzročila pravo evforijo: "Presrečen sem, da smo na tribune vrnili navijače. Še enkrat poudarjam, da smo lahko z rezultatom zadovoljni, čeprav je četrto mesto vedno nehvaležno."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.