Na turnir za 1.200 dolarjev

Foto: Žurnal24 (Foto: PokerNews.si)
PokerNews in Mansion Poker sta še enkrat več združila moči in za vse naše igralce pripravila pravo serijo brezplačnih turnirjev, ki bodo potekali vse do konca letošnjega leta!
Oglej si celoten članek

Na vsakem od teh turnirjev bomo po standardnem ključu, ki ga uporabljajo pri Mansion Pokru, razdelili kar 1.200 $!

Kot ste verjetno že uganili, so vsi turnirji namenjeni ekskluzivno le igralcem, ki ste svoj račun na Mansion Pokru odprli prek PokerNews povezav in ste že opravili vsaj minimalni depozit, a to ni edina posebnost teh turnirjev, saj bo na vsakem turnirju število nastopajočih omejeno na zgolj 300 tekmovalcev.

Če bi bili radi del te skupine srečnežev že na naslednjem turnirju, ki bo na sporedu 15. decembra ob 21.35, morate do začetka turnirja priigrati 25 Mansion Poker točk, ki vam bodo nato služile kot vstopnica za turnir. Glede na to, da je število mest na vsakem turnirju omejeno, vam priporočamo, da v dneh pred začetkom turnirja čim prej poiščete turnir in se nanj ob prvi priložnosti tudi hitro prijavite.

Zdaj lahko le še čakamo, kako se bodo odločili odgovorni in kdo bo res igral v HSP. Ali bodo to novinci ali pa stari mački High Stakes Pokra, katere si ljubitelji zaslužimo, da jih vidimo v največji akciji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.