Šport
1 ogledov

Na turnir za 1.200 dolarjev

(Foto: PokerNews.si) Žurnal24 main
PokerNews in Mansion Poker sta še enkrat več združila moči in za vse naše igralce pripravila pravo serijo brezplačnih turnirjev, ki bodo potekali vse do konca letošnjega leta!

Na vsakem od teh turnirjev bomo po standardnem ključu, ki ga uporabljajo pri Mansion Pokru, razdelili kar 1.200 $!

Kot ste verjetno že uganili, so vsi turnirji namenjeni ekskluzivno le igralcem, ki ste svoj račun na Mansion Pokru odprli prek PokerNews povezav in ste že opravili vsaj minimalni depozit, a to ni edina posebnost teh turnirjev, saj bo na vsakem turnirju število nastopajočih omejeno na zgolj 300 tekmovalcev.

Če bi bili radi del te skupine srečnežev že na naslednjem turnirju, ki bo na sporedu 15. decembra ob 21.35, morate do začetka turnirja priigrati 25 Mansion Poker točk, ki vam bodo nato služile kot vstopnica za turnir. Glede na to, da je število mest na vsakem turnirju omejeno, vam priporočamo, da v dneh pred začetkom turnirja čim prej poiščete turnir in se nanj ob prvi priložnosti tudi hitro prijavite.

Zdaj lahko le še čakamo, kako se bodo odločili odgovorni in kdo bo res igral v HSP. Ali bodo to novinci ali pa stari mački High Stakes Pokra, katere si ljubitelji zaslužimo, da jih vidimo v največji akciji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.