Na večni derbi tudi z zelenim vlakom

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Nedeljski večni derbi med Olimpijo in Mariborom (18:00) se naglo približuje. V spodnjem članku najdete nekaj napotkov , če si ga želite ogledati od blizu.
Oglej si celoten članek

"Navijači zeleno-belih se bodo na Štajersko odpravili s t. i. zelenim vlakom, ki bo iz Ljubljane odrinil v nedeljo ob 14.30 s tira 3a. Cena prevoza tja in nazaj ter vstopnice za srečanje je 10 evrov. Zbor bo pri spomeniku Rudolfa Maistra ob železniški postaji ob 13. uri, tekma pa se bo v Ljudskem vrtu začela ob 18.00," sporočajo iz ljubljanskega kluba.

"Cene vstopnic so standardne, člani 4 eur, nečlani 6 eur. Pri nakupu vstopnice vsak obiskovalec prejme vstopnico za prost vstop na tekmi proti Zavrču, povratna tekma polfinala, ki bo 16. novembra v Ljudskem vrtu. Za tekmo je uveden ukrep personalizacije, zato bo vstop možen le z osebnim dokumentom in napisanimi podatki na vstopnici," pa so na svoji spletni strani zapisale Viole.

Mariborčani so že pred tekmo pripravili obilo spremljevalnih dejavnosti. Med drugim so podarjali vstopnice v zameno za zelena oblačila. Med različnimi dogodki v pričakovanju nedeljskega derbija je bilo v mariborskem Europarku v petkovem popoldnevu organizirano še druženje navijačev in nogometašev. Obiskovalce mariborskega nakupovalnega središča so v imenu kluba prišli pozdravit Aleš Mejač, Martin Milec in Željko Filipović.

 

Vsi namerni in naključni gostje Europarka so se lahko preizkusili v merjenju moči udarca (v igri, ki je v zadnjih mesecih postala zelo popularna v Laško vijol'čnem fun parku, odprtem pred vsako domačo tekmo na južni ploščadi Ljudskega vrta, kjer bo od 16.00 dalje živahno tudi pred dvobojem z Olimpijo), organizirano je bilo nagradno žrebanje, ki je srečnežem prineslo navijaške artikle NK Maribor, z glavno nagrado, uradnim dresom vijoličaste barve, prav posebno doživetje za zbrane pa je pomenilo tekmovanje v ročnem nogometu, ko so se pomešali v ekipe z igralci, udeleženci nedeljskega derbija. Vijoličasto obarvana prireditev je trajala uro in pol, ob slovesu med trenutki za podeljevanjem avtogramov pa so prisotni napovedali prihod na stadion v množičnem številu.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.