Šport > Nogomet
24 ogledov

Na večni derbi tudi z zelenim vlakom

Olimpija Ljubljana trening v Stožicah green dragons navijači Anže Petkovšek
Nedeljski večni derbi med Olimpijo in Mariborom (18:00) se naglo približuje. V spodnjem članku najdete nekaj napotkov , če si ga želite ogledati od blizu.

"Navijači zeleno-belih se bodo na Štajersko odpravili s t. i. zelenim vlakom, ki bo iz Ljubljane odrinil v nedeljo ob 14.30 s tira 3a. Cena prevoza tja in nazaj ter vstopnice za srečanje je 10 evrov. Zbor bo pri spomeniku Rudolfa Maistra ob železniški postaji ob 13. uri, tekma pa se bo v Ljudskem vrtu začela ob 18.00," sporočajo iz ljubljanskega kluba.

"Cene vstopnic so standardne, člani 4 eur, nečlani 6 eur. Pri nakupu vstopnice vsak obiskovalec prejme vstopnico za prost vstop na tekmi proti Zavrču, povratna tekma polfinala, ki bo 16. novembra v Ljudskem vrtu. Za tekmo je uveden ukrep personalizacije, zato bo vstop možen le z osebnim dokumentom in napisanimi podatki na vstopnici," pa so na svoji spletni strani zapisale Viole.

Mariborčani so že pred tekmo pripravili obilo spremljevalnih dejavnosti. Med drugim so podarjali vstopnice v zameno za zelena oblačila. Med različnimi dogodki v pričakovanju nedeljskega derbija je bilo v mariborskem Europarku v petkovem popoldnevu organizirano še druženje navijačev in nogometašev. Obiskovalce mariborskega nakupovalnega središča so v imenu kluba prišli pozdravit Aleš Mejač, Martin Milec in Željko Filipović.

 

Vsi namerni in naključni gostje Europarka so se lahko preizkusili v merjenju moči udarca (v igri, ki je v zadnjih mesecih postala zelo popularna v Laško vijol'čnem fun parku, odprtem pred vsako domačo tekmo na južni ploščadi Ljudskega vrta, kjer bo od 16.00 dalje živahno tudi pred dvobojem z Olimpijo), organizirano je bilo nagradno žrebanje, ki je srečnežem prineslo navijaške artikle NK Maribor, z glavno nagrado, uradnim dresom vijoličaste barve, prav posebno doživetje za zbrane pa je pomenilo tekmovanje v ročnem nogometu, ko so se pomešali v ekipe z igralci, udeleženci nedeljskega derbija. Vijoličasto obarvana prireditev je trajala uro in pol, ob slovesu med trenutki za podeljevanjem avtogramov pa so prisotni napovedali prihod na stadion v množičnem številu.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.