Nachbar se seli v Nemčijo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Slovenski košarkarski reprezentant, krilni košarkar Boštjan Nachbar, se za eno sezono seli k nemškemu prvaku iz Bamberga.
Oglej si celoten članek

Slovenski košarkarski reprezentant Boštjan Nachbar bo kariero nadaljeval pri nemškem Brose Basketsu. Kot poroča uradna stran nemškega državnega in pokalnega prvaka, je izkušeni slovenski krilni igralec z moštvom iz Bamberga podpisal enoletno pogodbo.

"Boki je igralec, ki ima veliko izkušenj v Evropi in v NBA. Že leta igra na najvišji ravni in za nas pomeni zanesljivo izbiro strelca s položaja tri in štiri. Ne samo to, tudi njegov značaj povsem ustreza naši ekipi," je o novi okrepitvi povedal trener Chris Fleming.

Dvaintridesetletni Nachbar, tudi kapetan pomlajene slovenske reprezentance, je v karieri igral za kar nekaj uglednih klubov, med katerimi so Houston Rockets, New Orleans Hornets, New Jersey Nets, Dinamo Moskva, Efes Pilsen in Unics Kazan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.