Šport > Košarka
13 ogledov

Nachbar se seli v Nemčijo

(Foto: EPA) Žurnal24 main
Slovenski košarkarski reprezentant, krilni košarkar Boštjan Nachbar, se za eno sezono seli k nemškemu prvaku iz Bamberga.

Slovenski košarkarski reprezentant Boštjan Nachbar bo kariero nadaljeval pri nemškem Brose Basketsu. Kot poroča uradna stran nemškega državnega in pokalnega prvaka, je izkušeni slovenski krilni igralec z moštvom iz Bamberga podpisal enoletno pogodbo.

"Boki je igralec, ki ima veliko izkušenj v Evropi in v NBA. Že leta igra na najvišji ravni in za nas pomeni zanesljivo izbiro strelca s položaja tri in štiri. Ne samo to, tudi njegov značaj povsem ustreza naši ekipi," je o novi okrepitvi povedal trener Chris Fleming.

Dvaintridesetletni Nachbar, tudi kapetan pomlajene slovenske reprezentance, je v karieri igral za kar nekaj uglednih klubov, med katerimi so Houston Rockets, New Orleans Hornets, New Jersey Nets, Dinamo Moskva, Efes Pilsen in Unics Kazan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.