Šport > Košarka
20 ogledov

Nachbar komaj čaka, da zaigra za Unics

slovenija zbor 2010 ep litva boštjan nachbar Anže Petkovšek
Slovenski reprezentant Boštjan Nachbar bo kariero nadaljeval pri Unicsu iz Kazana. Boki je iskal delodajalca v ligi NBA, ki pa ga ni dobil, tako da se je odločil za ruskega evroligaša.

Boštjan Nachbar ni skrival, da si znova želi zaigrati v ligi NBA, a se mu ni izšlo. Prave ponudbe ni bilo in Dravograjčan se je na koncu odločil, da se vrača v Rusijo. Boki se je pridružil Unicsu iz Kazana, s katerim je podpisal pogodbo do konca sezone.

"Po krajšem premoru sem se odločil, da nadaljujem športno pot v Evroligi. Unics Kazan je dobro organiziran klub, ki igra na najvišji ravni, ima zelo dobro ekipo in uspešnega trenerja. Komaj čakam, da se pridružim igralcem in da zaigram na tekmah. Hvala vsem prijateljem in pristnim navijačem za spodbudne besede!" je za svojo uradno spletno stran povedal Nachbar, ki je zagotovo že lačen košarke.

Unics nastopa kar na treh frontah: v severnoevropski igi VTB, ruski igi BEKO PBL in Evroligi. Cilji kluba so zelo visoki, v najmočnejšem evropskem klubskem tekmovanju se želijo uvrstiti vsaj v četrtfinale. Izkušeni slovenski reprezentant bo pri Unicsu igral pod dirigentsko palico pomočnika ruske reprezentance Jevgenija Pašutina, na hrbtu pa bo (tako kot v reprezentanci) nosil številko 10.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.