Šport > Košarka
11 ogledov

Nachbar: "Veliko raje bi bil doma, vendar ..."

slovenija zbor 2010 ep litva boštjan nachbar Anže Petkovšek
Športni direktor Uniona Olimpije Slobodan Subotić je napovedal bolj poslovenjeno ekipo za prihodnjo sezono. Mnogi bi brez dvoma glasno pozdravili vrnitev Boštjana Nachbarja.

"Z Olimpijo nisem imel nobenih stikov. Prepričan sem, da ima ogromno dela, predvsem z analizo minule sezone, da se odloči, v katero smer bi šla naprej. Veliko raje bi igral doma, v klubu, ki ima visoke cilje, ne pa da se moram z družino seliti. Turčija, Rusija, Amerika … Zakaj pa ne bi bil doma? Z veseljem bi bil. Me pa kot profesionalnega športnika zanima visoka raven. In če mi Olimpija tega ne more ponuditi, mi je žal, potem se ne moremo dogovoriti za sodelovanje,“ je za Šport TV dejal slovenski košarkarski reprezentant Boštjan Nachbar in potrdil, da ima s Slobodanom Subotićem dobre izkušnje z evropskega prvenstva leta 2003, ko je bil Piksi slovenski selektor.

Boki je povabil na svoj košarkarski kamp, zadnji teden junija in prvi julija, kjer ima še prosta mesta, razložil pa je več o svojem zanimivem projektu: "Projekt Življenje je košarka je nastal po moji in zamisli mojega prijatelja Siniše Drobnjaka. Gre za sodelovanje z različnimi varstveno-delovnimi centri v Sloveniji. Ljudem, ki potrebujejo posebno pomoč, pokažemo, kaj je košarka. Zadovoljstvo, ki ga dobimo nazaj po teh učnih urah, je nekaj neprecenljivega. Bolj kot na karkoli drugega sem ponosen, da smo začeli ta projekt. Zelo sem hvaležen vsem trenerjem, ki mi pomagajo pri tem projektu.“ O Bokijevem hvalevrednem udejstvovanju poklikajte v GALERIJI.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.