Nachbar v Real?

Foto: Žurnal24 Bo Boštjan Nachbar novi slovenski košarkar, ki bo igral v španskem prvenstvu? Fo
Po pisanju španskih medijev bi se lahko v kratkem zgodilo, da se bo slovenski košarkarski reprezentant Boštjan Nachbar pridružil kraljevi ekipi madridskega Reala.
Oglej si celoten članek

Šlo naj bi za menjavo Nachbar-Hervelle, kar je že potrdil trener kraljevega kluba Ettore Messina, ki si Nachbarja želi imeti v svojem moštvu.

 

Kot piše španski portal Marca, naj Nachbar ne bi imel idiličnega odnosa s sedanjim trenerjem Erginom Atamanom, ki Nachbarja postavlja na pozicijo 4 in ne 3, kot bi si slovenski reprezentant želel.

 

Na drugi strani pa naj bi interes Turkov obstajal zaradi razloga, ker Axel Hervelle še vedno lahko zaigra v Evroligi, saj za Madridčane v omenjenem tekmovanju letos še ni igral.

 

Messina je na spletni strani kluba potrdil namigovanja medijev o zamenjavi Nachbar-Hervelle: ''Dogovori o zamenjavi potekajo, in če se bo kaj zgodilo, bomo to sporočili. Vsak igralec, ki lahko prinese nekaj novega v moštvu, je pri nas dobrodošel.''

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.