Šport > Košarka
16 ogledov

Nachbar v Real?

Bo Boštjan Nachbar novi slovenski košarkar, ki bo igral v španskem prvenstvu? Fo Žurnal24 main
Po pisanju španskih medijev bi se lahko v kratkem zgodilo, da se bo slovenski košarkarski reprezentant Boštjan Nachbar pridružil kraljevi ekipi madridskega Reala.

Šlo naj bi za menjavo Nachbar-Hervelle, kar je že potrdil trener kraljevega kluba Ettore Messina, ki si Nachbarja želi imeti v svojem moštvu.

 

Kot piše španski portal Marca, naj Nachbar ne bi imel idiličnega odnosa s sedanjim trenerjem Erginom Atamanom, ki Nachbarja postavlja na pozicijo 4 in ne 3, kot bi si slovenski reprezentant želel.

 

Na drugi strani pa naj bi interes Turkov obstajal zaradi razloga, ker Axel Hervelle še vedno lahko zaigra v Evroligi, saj za Madridčane v omenjenem tekmovanju letos še ni igral.

 

Messina je na spletni strani kluba potrdil namigovanja medijev o zamenjavi Nachbar-Hervelle: ''Dogovori o zamenjavi potekajo, in če se bo kaj zgodilo, bomo to sporočili. Vsak igralec, ki lahko prinese nekaj novega v moštvu, je pri nas dobrodošel.''

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.