Nadal brez New Yorka

Foto: EPA
Foto: EPA
Rafael Nadal je zaradi posledic poškodbe zapestja odpovedal nastop na zadnjem letošnjem turnirju za grand slam, ki se bo 25. avgusta začel v New Yorku.
Oglej si celoten članek

Španski igralec, trenutno številka dve svetovnega tenisa, bi moral na igriščih Flushing Meadowsa braniti lansko zmago, a je bila poškodba prehuda.

Nadal je v New Yorku dobil dva od skupno 14 turnirjev velike četverice v karieri (20010, 2013). "Žal mi je, da me ne bo na letošnjem turnirju v New Yorku, na tekmovanju, kjer sem se na svojih zadnjih treh nastopih uvrstil v finale," je na svoji Facebook strani objavil Nadal.

Španski zvezdnik ima še vedno veliko težav zaradi poškodovanega zapestja, zato je že pred dnevi namignil, da se bo moral zadnji postaji za grand slam v sezoni odpovedati, a dokončne potrditve do danes ni bilo. Nadal je bil nazadnje na igrišču julija, ko ga je na wimbledonskem turnirju ugnal 19-letni Avstralec Nick Kyrgios.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.