Šport
43 ogledov

Nadal brez New Yorka

rafael nadal EPA
Rafael Nadal je zaradi posledic poškodbe zapestja odpovedal nastop na zadnjem letošnjem turnirju za grand slam, ki se bo 25. avgusta začel v New Yorku.

Španski igralec, trenutno številka dve svetovnega tenisa, bi moral na igriščih Flushing Meadowsa braniti lansko zmago, a je bila poškodba prehuda.

Nadal je v New Yorku dobil dva od skupno 14 turnirjev velike četverice v karieri (20010, 2013). "Žal mi je, da me ne bo na letošnjem turnirju v New Yorku, na tekmovanju, kjer sem se na svojih zadnjih treh nastopih uvrstil v finale," je na svoji Facebook strani objavil Nadal.

Španski zvezdnik ima še vedno veliko težav zaradi poškodovanega zapestja, zato je že pred dnevi namignil, da se bo moral zadnji postaji za grand slam v sezoni odpovedati, a dokončne potrditve do danes ni bilo. Nadal je bil nazadnje na igrišču julija, ko ga je na wimbledonskem turnirju ugnal 19-letni Avstralec Nick Kyrgios.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.