Šport > Nogomet
15 ogledov

Nadal Villi in Courtoisu: Srečno, a saj vesta ...

Nadal Casillas fundacija Madrid Open Masters 1000
1/4
EPA
Branilec naslova Rafael Nadal je na otvoritvi teniškega turnirja v Madridu zaželel srečo obema finalistoma Lige prvakov, a kot navijač Reala ni mogel iz svoje kože.

Z "nagajivim nasmeškom", piše dnevnik AS, se je Rafael Nadal približal članoma Atlético Madrida, napadalcu Davidu Villi in Thibautu Courtoisu, ki jima je skozi stisnjene zobe dejal: "Srečno! A, saj vesta ..."

Tako naj bi potekale priprave na zvezdniški uvod Mutua Madrid Opna v španski prestolnici, kjer so se omenjeni skupaj s kapetanom Reala Ikerjem Casillasom pripravljali za prihod na peščeno podlago, kjer je bilo poleg tenisa začutiti tudi močen nogometni pridih, pišejo španski kolegi.

"Želim si 'Décimo'"

"Zaželel sem srečo vsem, toda jaz si želim 'Décimo'!" je kasneje tudi "uradno" dejal Nadal, ki bo v Madridu branil naslov. Casillas in Courtois naj bi si tudi v zaodrju segla v roki, mladi belgijski talent pa je pristavil: "Tu ni napetosti, to puščamo za Lizbono ..."

Casillas se je prav tako prisrčno objel z Villo, dolgoletnim reprezentančnim soigralcem, s katerim pa najverjetneje slačilnice ne bo več delil, saj je Asturijec daleč od odhoda na mundial v Brazilijo. Mimo nogometa ni mogel niti direktor turnirja Manolo Santana, ki je Wimbledon nekoč osvojil z grbom Real Madrida na majici.

Casillasu žvižgi "Colchonerosov"

"Kot nor sem vse od 0:4 v Münchnu," je dejal Santana, medtem ko je Nadal čestital tudi košarkarjema belega baleta Sergiu Llullu in Rudyju Fernándezu, ki bi lahko Realu prinesla evropsko krono tudi na parketu.

"To je kot finale Lige prvakov!" je prek zvočnikov dejal povezovalec programa José Corbacho, ko je navijače z glinene podlage pozdravljal Casillas, ki je dobil tudi nekaj žvižgov. Seveda – v Madridu ni več le ene same ekipe ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.