Nadal okrcal Američane in stopil v bran Đokoviću

Foto: Epa
Foto: Epa
Španski velemojster je komentiral postopanje ameriških navijačev po slovesu Novaka Đokovića.
Oglej si celoten članek

Novak Đoković je v noči na ponedeljek po zaostanku z 2:0 v nizih predal dvoboj proti Švicarju Stanu Wawrinki v osmini finala odprtega prvenstva ZDA.

Gledalci v New Yorku so predajo Srba, ki ga je skozi celoten turnir mučila poškodba, sprejeli z negodovanjem in žvižgi.

OP ZDA Đoković ob žvižgih zapuščal stadion

Z osmino finala pa je gladko opravil Španec Rafael Nadal, premagal je Hrvata Marina Čilića. Ko so Nadala po zmagi povprašali, kaj si misli o reakciji gledalcev na Đokovićevem dvoboju, je Španec sprva odgovoril: "Iskreno, nisem videl niti točke tega dvoboja. Kaj se je pravzaprav zgodilo?"

Ko je predstavnik sedme sile opisal dogajanje, je Nadal dejal: "Mislim, da si Novak ni zaslužil takšne reakcije. Osebno verjamem, da je on superiorni športnik. Če je moral oditi (z igrišča, op. a.), potem res ni mogel drugače. Zanj je to precej bolj boleče kot za večino drugih igralcev. Ostal je brez priložnost za nov grand slam naslov, in to na podlagi, ki je njegova najljubša. To je bila zanj odlična priložnost."

Nadal bo v četrtfinalu zadnjega grand slama sezone igral proti Argentincu Diegu Schwartzmanu.

OP ZDA Slovo prve nosilke, Nadal suveren

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.