Šport
2285 ogledov

Nadal okrcal Američane in stopil v bran Đokoviću

Rafael Nadal Epa
Španski velemojster je komentiral postopanje ameriških navijačev po slovesu Novaka Đokovića.

Novak Đoković je v noči na ponedeljek po zaostanku z 2:0 v nizih predal dvoboj proti Švicarju Stanu Wawrinki v osmini finala odprtega prvenstva ZDA.

Gledalci v New Yorku so predajo Srba, ki ga je skozi celoten turnir mučila poškodba, sprejeli z negodovanjem in žvižgi.

Novak Đoković OP ZDA Šport Đoković ob žvižgih zapuščal stadion

Z osmino finala pa je gladko opravil Španec Rafael Nadal, premagal je Hrvata Marina Čilića. Ko so Nadala po zmagi povprašali, kaj si misli o reakciji gledalcev na Đokovićevem dvoboju, je Španec sprva odgovoril: "Iskreno, nisem videl niti točke tega dvoboja. Kaj se je pravzaprav zgodilo?"

Ko je predstavnik sedme sile opisal dogajanje, je Nadal dejal: "Mislim, da si Novak ni zaslužil takšne reakcije. Osebno verjamem, da je on superiorni športnik. Če je moral oditi (z igrišča, op. a.), potem res ni mogel drugače. Zanj je to precej bolj boleče kot za večino drugih igralcev. Ostal je brez priložnost za nov grand slam naslov, in to na podlagi, ki je njegova najljubša. To je bila zanj odlična priložnost."

Nadal bo v četrtfinalu zadnjega grand slama sezone igral proti Argentincu Diegu Schwartzmanu.

Belinda Bencic OP ZDA Šport Slovo prve nosilke, Nadal suveren
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice