Šport
3559 ogledov

"Đoković? On je igralec, celo boljši od De Nira!"

Novak Đoković Profimedia
Legendarni teniški igralec ni bil navdušen nad trenutno prvo številko svetovnega tenisa.

Novak Đoković je v drugem kolu Odprtega prvenstva ZDA premagal Argentinca Juana Ignacij Londera s 6:4, 7:6 in 6:1, a je med dvobojem zaradi bolečin v levi rami razmišljal tudi o predaji. 

"Ne spominjam se, da bi nekaj takšnega občutil v svoji karieri. Ni bilo lahko igrati s takšnim občutkom v roki, mučil sem se na servisu in backhandu. Imel sem veliko srečo, da sem dvoboj zaključil v treh nizih," je po obračunu povedal prvi igralec sveta, ki je med dvobojem kar nekajkrat zahteval pomoč fizioterapevta. Argentinec je imel v prvem nizu sicer že break prednosti, v drugem pa je Đokoviću odvzel celo dva servisa. 

Po dvoboju je Srbove težave pokomentiral legendarni ameriški teniški as John McEnroe, ki je sicer znan po tem, da ne brzda jezika, Dokovićeve težave pa je označil za filmsko predstavo. "Morda je padel z barke v času svojega dopusta na Hrvaškem. Očitno je, da poškodba ni vplivala na njegovo igro. Če pa je, je res izjemen filmski igralec. Je boljši tudi od Roberta De Nira na vrhuncu njegove kariere," je dejal sloviti Američan, ki se je s povedanim zameril navijačem srbskega teniškega zvezdnika.

Komentarjev 1
  • Avatar Crystalena
    Crystalena 01:20 31.avgust 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

Sorodne novice