Šport
5672 ogledov

Na tem posestvu, vrednem 120 milijonov, se bo poročil Nadal. Đokovića ni povabil.

Fortaleza Youtube
Rafael Nadal se je odločil, da je čas, da okrona dolgoletno zvezo s Xisco Perello. Mega poroka se bo odvila na posestvu vrednem 120 milijonov evrov, med povabljenimi pa so Roger Federer, Cristiano Ronaldo...

Po Rogerju Federerju in Novaku Đokoviću bo še tretji član največje trojice v zgodovini tenisa zakorakal v zakonski stan. Po prvih informacijah naj bi Rafael Nadal načrtoval poroko leta, ki naj bi se odvila na ekskluzivni lokaciji, vredni 120 milijonov evrov.

Rafael Nadal in Xisca Perello | Avtor: Epa Epa

Šlo naj bi za pravcati raj na zemlji, ki se imenuje "Fortaleza" ter se nahaja na polotoku na Mallorci, otoku, kjer se je rodil legendarni španski teniški igralec. Gre za krak otoka, ki se razteza tik ob zalivu Pollensa in velja za eno najdražjih posesti v Španiji. Fortaleza je bila postavljena leta 1628 kot branik in zaščita otoka pred gusarji, šele leta 1920 je bila spremenjen v posest, ki jo je prvič uporabil argentinski slikar Roberto Ramog.

Do danes je bila parcela dodatno pozidana ter obdana z obzidjem, tako da se v trenutnem kompleksu na površini 20.000 kvadratnih metrov med drugim nahaja šest hiš, dva bazena, ena majhna trdnjava ter 17 sob za goste.

Lastnik posestva je britanski bankir John Ogden, ki je ta kos zemljišča kupil leta 1989 za 40 milijonov evrov, kar je bilo takrat in še mnogo let kasneje največja vsota, namenjena za kakšno posest v Španiji.

Prav na tem mestu se bosta Nadal in njegovo dolgoletno dekle Xisca Perello, s katero je v vezi že 14 let, zavezala k "večni ljubezni". Datum poroke je 19. oktober. Španec je z izbiro lokacije poskrbel, da bo poroka potekala v miru, saj do premoženja vodi samo ena pot, zato bo paparacem lažje preprečiti, da bi se poizkusili dokopati do ekskluzivnih posnetkov.

Prav tako so se španski mediji dokopali do informacije o povabljencih, med katerimi zagotovo izstopa ime velikega Nadalovega rivala ter prijatelja, Rogerja Federerja, medtem ko imena Novak Đoković naj ne bi bilo na seznamu povabljencev.

Poroke naj bi se sicer udeležilo približno 500 oseb, med njimi izstopajo imena, kot so Pau Gasol, Julen Lopetegui, Carlos Moya, Enrique Iglesias, Cristiano Ronaldo... Izmed teniških igralcev naj bi bila razen Federerja povabljena še Feliciano Lopez ter Fernando Verdasco.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice