Šport
299 ogledov

Nosilci so se zatekli pod streho

novak đoković Epa
Dež je krojil spored tekem v New Yorku.

Prirediteljem letošnjega četrtega teniškega turnirja za grand slam v New Yorku je ponagajal dež. Večino dvobojev so prestavili na naslednji dan, nosilci pa so nastopili na igriščih Arthur Ashe in Louis Armstrong, ki premoreta premični strehi.

Feliciano Lopez Ko sleče majico... Šport Prisrčna gledalka s svojo posrečeno reakcijo postala pravi hit US Opena

Nastop v tretjem krogu so si zagotovili bolj ali manj vsi favorizirani igralci in igralke. Prvopostavljeni Srb Novak Đoković je premagal Argentinca Juana Ignacia Londera s 6:4, 7:6 (3) in 6:1, tretjepostavljeni Švicar Roger Federer pa Damirja Džumhurja iz Bosne in Hercegovine s 3:6, 6:2, 6:3 in 6:4.

Boris Becker New York New York Šport Velik šok za Borisa Beckerja

V naslednji krog je napredoval tudi Japonec Kei Nishikori, ki je bil boljši od Američana Bradleyja Klahna s 6:2, 4:6, 6:3 in 7:5.

V ženski konkurenci ni bilo presenečenj. Avstralka Ashleigh Barty, druga nosilka turnirja z nagradnim skladom 57,238 milijona dolarjev, je ukanila domačinko Lauren Davis s 6:2 in 7:6 (2), tretjepostavljena Čehinja Karolina Pliškova je bila boljša od Gruzijke Mariam Bolkvadze s 6:1 in 6:4.

OP ZDA Šport Toliko denarja na enem turnirju ni zaslužil še nihče

Napredovala je Američanka Serena Williams, ki je premagala rojakinjo Caty McNally s 5:7, 6:3 in 6:1, zalomilo pa se je njeni starejši sestri Venus. Od 39-letne veteranke je bila boljša petopostavljena Ukrajinka Elina Svitolina, ki je slavila s 6:4 in 6:4.

Danes bo na veliko sceno stopil Aljaž Bedene. V uvodnem dvoboju na betonskih igriščih v Flushing Meadowsu je zanesljivo ukanil Slovaka Jožefa Kovalika s 6:3, 6:4 in 7:5, ob 19. uri pa ga čaka Francoz Benoit Paire.

blaž kavčič Portoroška afera Šport Blaž Kavčič: "Nočem vojne, želel sem samo oprati svoje ime." roger federer Male radosti Šport Kaj pomeni razkošje zvezdniku, ki že ima vse?
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.