Nadal pije alkohol, toda ... "Odgovorno!"

Foto: Žurnal24 Rafael Nadal Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Rafael Nadal Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Rafael Nadal Foto: Žurnal24 Rafael Nadal

Your browser doesn’t support HTML5 video

Španski tenisač Rafael Nadal je postal novi obraz Bacardija. Največjega proizvajalca alkoholnih pijač bo promoviral s sloganom: "Prvaki pijejo odgovorno!" Poznate kakšnega Španca, ki ustreza opisu? Ne?
Oglej si celoten članek

Največji proizvajalec alkoholnih pijač na svetu Bacardi Limited je v torek sporočil, da je španski tenisač Rafael Nadal postal njihov ambasador kampanje odgovornega pitja alkohola. "Champions Drink Responsibly" ("Prvaki pijejo odgovorno," op. p.) se glasi njen naslov, gre pa za kampanjo, ki ji je se ji je po ustanovitvi leta 2008 med drugim pridružil tudi nekdanji prvak v formuli 1 Michael Schumacher, ki je zelo uspešno promoviral vožnjo brez alkohola.

"Rad se družim s prijatelji in družino, odgovorno pitje alkohola pa je pomembno ne glede na to, katero igro igraš. Zato se pridružujem Bacardi Limitedu, saj si želim vodilne vloge pri promoviranju družbene odgovornosti pri navijačih in potrošnikih po celem svetu," je povedal Nadal, ki ga je Bacardi predstavil na svečani (in ruma polni) predstavitvi v Miami Beachu. Na zdravje, Rafa!

Snemanje reklamnega spota na Mallorci:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.