Šport
23 ogledov

Nadal pije alkohol, toda ... "Odgovorno!"

Rafael Nadal
1/7
Žurnal24 main
Španski tenisač Rafael Nadal je postal novi obraz Bacardija. Največjega proizvajalca alkoholnih pijač bo promoviral s sloganom: "Prvaki pijejo odgovorno!" Poznate kakšnega Španca, ki ustreza opisu? Ne?

Največji proizvajalec alkoholnih pijač na svetu Bacardi Limited je v torek sporočil, da je španski tenisač Rafael Nadal postal njihov ambasador kampanje odgovornega pitja alkohola. "Champions Drink Responsibly" ("Prvaki pijejo odgovorno," op. p.) se glasi njen naslov, gre pa za kampanjo, ki ji je se ji je po ustanovitvi leta 2008 med drugim pridružil tudi nekdanji prvak v formuli 1 Michael Schumacher, ki je zelo uspešno promoviral vožnjo brez alkohola.

"Rad se družim s prijatelji in družino, odgovorno pitje alkohola pa je pomembno ne glede na to, katero igro igraš. Zato se pridružujem Bacardi Limitedu, saj si želim vodilne vloge pri promoviranju družbene odgovornosti pri navijačih in potrošnikih po celem svetu," je povedal Nadal, ki ga je Bacardi predstavil na svečani (in ruma polni) predstavitvi v Miami Beachu. Na zdravje, Rafa!

Snemanje reklamnega spota na Mallorci:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.