Nadal: Pričakujte moje poraze

Foto: Žurnal24 Rafael Nadal ni prvi favorit, ki je predčasno pospravil torbe.
Španec Rafael Nadal, ki se bo prihodnji teden v Montrealu po več kot dvomesečni odsotnosti zaradi poškodbe vrnil na teniška igrišča, ne pričakuje, da bo takoj pokazal svoj najboljši tenis.
Oglej si celoten članek
 
 

V Montrealu in Cincinnatiju pričakujte moje poraze.

Rafael Nadal

 
Nekdanja številka ena moškega tenisa Španec Rafael Nadal je nazadnje igral 31. maja, ko ga je v četrtem kolu OP Francije na igriščih Roland Garrosa izločil Šved Robin Söderling. Prihodnji teden se bo po poškodbi kolen v teniške arene vrnil na turnirju v Montrealu. Nadal pred vrnitvijo ni najbolj prepričan v svoje sposobnosti. "V Montrealu in Cincinnatiju pričakujte moje poraze. Ne vem, kakšno raven igre bom prikazal v Kanadi. Niti ne vem, ali bom še čutil bolečine ali ne," je dejal lanski zmagovalec turnirja v Montrealu, ki bo sicer v drugem največjem mestu Kanade lovil že svojo tretjo zmago.

Nadal je pred odhodom v Kanado še dejal, da mu je bilo zelo neobičajno, ker je moral toliko časa preležati na plaži z dekletom in na golf igrišču, namesto da bi se ukvarjal s tenisom. "Več časa sem preživel na plaži kot kdajkoli! Drugače sem zelo aktivna oseba in počnem več stvari hkrati. Toda zdravniki so mi svetovali, naj pazim na kolena."

Po nastopu v Montrealu ima Nadal pred seboj le en cilj: čim bolje se pripraviti na OP ZDA – zadnji turnir za grand slam. "Zadnje dni sem treniral zelo dobro, tudi po pet ur na dan. V karieri sem vedno znal preživeti težke trenutke, zdaj pa se bom moral naučiti igrati z bolečinami," je še povedal 23-letni Španec.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.