Nadal se je poigraval z idejo, a na koncu rekel 'ne'

Foto: Epa
Foto: Epa
Organizatorji teniškega turnirja v Dubaju so poskušali k tekmovanju privabiti tudi drugega igralca sveta.
Oglej si celoten članek

Španski teniški zvezdnik Rafael Nadal ne bo nastopil na bližnjem turnirju ATP v Dubaju, ki bo od 14. do 20. marca.

"Zaključil sem" Tenisač iz bizarnega razloga ni hotel dokončati dvoboja

Kot so danes sporočili iz ekipe drugega igralca sveta, ki je na minulem grand slamu v Avstraliji izpadel v četrtfinalu, so zavrnili posebno povabilo za Dubaj.

"Res smo razmišljali o tem, da bi prišel sem in odigral turnir v Dubaju. A mislim, da še nisem dovolj pripravljen," pa je 34-letnik zapisal na Twitterju.

Nadal je zaradi težav s hrbtom že v začetku marca odpovedal turnir ATP v Rotterdamu, zaradi bolečin ni nastopil niti na pokalu ATP. Na turnirju za veliki slam v Melbournu je Nadal nato v četrtfinalu izgubil proti Grku Stefanosu Cicipasu.

Zgodovinsko Malokdo je verjel, da bo prišel ta dan

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.