Nadal se vrača že v Čilu

Foto: EPA
Foto: EPA
Španec Rafael Nadal, nekdanja številka ena svetovnega tenisa, se bo po daljšem odmoru na igrišča vrnil na turnirju v čilskem Vini del Maru, so sporočili organizatorji turnirja na pesku, ki se bo začel 4. februarja.
Oglej si celoten članek

"Zdaj je popolnoma okreval. Pri nas bo na svoji priljubljeni podlagi iskal ritem, samozavest in tudi zmago," so v sporočilu zapisali organizatorji turnirja v Vini del Maru.

Šestindvajsetletni Rafael Nadal, zmagovalec 11 turnirjev za veliki slam, se je po poškodbi kolena, zaradi katere ni igral vse od junija in lanskega Wimbledona, nameraval vrniti že na odprtem prvenstvu Avstralije v Melbournu, a mu je to preprečil trebušni virus. Španec bo edini od najboljših igralcev na svetu, ki bo v Čilu, njegovi največji tekmeci za zmago pa naj bi bili Argentinca Juan Monaco ter Carlos Berlocq, Kolumbijec Santiago Giraldo in rojaka Pablo Andujar ter Albert Ramos.

Po Vini del Maru bo Nadal zagotovo nastopil še na turnirju v Sao Paulu in Acapulcu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.