Nadal v skupini s Federerjem

Foto: EPA
Foto: EPA
V nedeljo se bo v Londonu začel zaključni teniški turnir. Prvi igralec sveta Novak Djoković bo nastopil v skupini A, drugi Rafael Nadal pa v skupini B, kjer se bo srečal z Rogerjem Federerjem.
Oglej si celoten članek

Prireditelji zaključnega teniškega turnirja v Londonu so izžrebali skupini, v katerih se bo najboljša osmerica merila za zadnji naslov sezone. V skupini A so Srb Novak Djoković, Britanec Andy Murray, Španec David Ferrer in Čeh Tomaš Berdych, v skupini B pa Španec Rafael Nadal, Švicar Roger Federer, Francoz Jo-Wilfried Tsonga in Američan Mardy Fish.

Prvi igralec sveta Djoković, zmagovalec treh izmed štirih turnirjev za grand slam v sezoni, se od septembra ukvarja s poškodbo hrbta in rame, zaradi česar je tudi predčasno končal pariški masters prejšnji teden. Kljub temu Djoković upa, da bo do Londona povsem nared. V skupini B bo največ pozornosti usmerjene v dvoboj zmagovalca OP Francije Nadala in njegovega velikega tekmeca Federerja.

Turnir se bo začel v nedeljo, končal pa 27. novembra.

Skupina A: Novak Djoković (Srb), Andy Murray (VBr), David Ferrer (Špa), Tomaš Berdych (Češ)

Skupina B: Rafael Nadal (Špa), Roger Federer (Švi), Jo-Wilfried Tsonga (Fra), Mardy Fish (ZDA)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.