Šport
18 ogledov

Nadal v skupini s Federerjem

rafael nadal tokio četrtfinale EPA
V nedeljo se bo v Londonu začel zaključni teniški turnir. Prvi igralec sveta Novak Djoković bo nastopil v skupini A, drugi Rafael Nadal pa v skupini B, kjer se bo srečal z Rogerjem Federerjem.

Prireditelji zaključnega teniškega turnirja v Londonu so izžrebali skupini, v katerih se bo najboljša osmerica merila za zadnji naslov sezone. V skupini A so Srb Novak Djoković, Britanec Andy Murray, Španec David Ferrer in Čeh Tomaš Berdych, v skupini B pa Španec Rafael Nadal, Švicar Roger Federer, Francoz Jo-Wilfried Tsonga in Američan Mardy Fish.

Prvi igralec sveta Djoković, zmagovalec treh izmed štirih turnirjev za grand slam v sezoni, se od septembra ukvarja s poškodbo hrbta in rame, zaradi česar je tudi predčasno končal pariški masters prejšnji teden. Kljub temu Djoković upa, da bo do Londona povsem nared. V skupini B bo največ pozornosti usmerjene v dvoboj zmagovalca OP Francije Nadala in njegovega velikega tekmeca Federerja.

Turnir se bo začel v nedeljo, končal pa 27. novembra.

Skupina A: Novak Djoković (Srb), Andy Murray (VBr), David Ferrer (Špa), Tomaš Berdych (Češ)

Skupina B: Rafael Nadal (Špa), Roger Federer (Švi), Jo-Wilfried Tsonga (Fra), Mardy Fish (ZDA)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.