Nadal Verdascu prepustil zgolj igro

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Španec Rafael Nadal je v finalu mastersa v Monte Carlu s fenomenalno predstavo deklasiral rojaka Fernanda Verdasca. Rafa je Tabascu prepustil zgolj eno samo igro (6:0, 6:1).
Oglej si celoten članek

Nadal je dvoboj odprl izjemno in v prvem nizu Verdascu, ki ga je pestila lažja poškodba vratu, ni dopustil razviti svoje igre. Brez težav je priljubljeni Rafa Verdascu zavezal kravato.

Drugi niz je bil nekoliko bolj zanimiv. A zgolj nekoliko. Nadal je nadaljeval tako, kot je zaključil v prvem. Takoj je odvzel servis Verdascu. A nekdanji partner Ane Ivanović se je z ''rebrejkom'' vrnil v igro, nato pa znova dopustil, da Nadal visoko povede (4:1).Sledila je najdaljša in najbolj zanimiva šesta igra drugega niza, ki jo je po nekaj brejk priložnostih vendarle dobil Nadal in razjasnil dvome o zmagovalcu. Majorčan je v Monte Carlu slavil že šestič zapored, kar je svojevrstn dosežek v teniški zgodovini.

''Oprosti za danes,'' se je s svojim prijateljem takoj po dvoboju hudomušno pošalil Rafael Nadal, ki je še dodal, da je Monte Carlo zanj najljubši turnir. Kako le ne bi bil?

Finale mastersa Monte Carlo:

Rafael Nadal : Fernando Verdasco 6:0, 6:1

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.