Šport
15 ogledov

Nadal Verdascu prepustil zgolj igro

1/6
Žurnal24 main
Španec Rafael Nadal je v finalu mastersa v Monte Carlu s fenomenalno predstavo deklasiral rojaka Fernanda Verdasca. Rafa je Tabascu prepustil zgolj eno samo igro (6:0, 6:1).

Nadal je dvoboj odprl izjemno in v prvem nizu Verdascu, ki ga je pestila lažja poškodba vratu, ni dopustil razviti svoje igre. Brez težav je priljubljeni Rafa Verdascu zavezal kravato.

Drugi niz je bil nekoliko bolj zanimiv. A zgolj nekoliko. Nadal je nadaljeval tako, kot je zaključil v prvem. Takoj je odvzel servis Verdascu. A nekdanji partner Ane Ivanović se je z ''rebrejkom'' vrnil v igro, nato pa znova dopustil, da Nadal visoko povede (4:1).Sledila je najdaljša in najbolj zanimiva šesta igra drugega niza, ki jo je po nekaj brejk priložnostih vendarle dobil Nadal in razjasnil dvome o zmagovalcu. Majorčan je v Monte Carlu slavil že šestič zapored, kar je svojevrstn dosežek v teniški zgodovini.

''Oprosti za danes,'' se je s svojim prijateljem takoj po dvoboju hudomušno pošalil Rafael Nadal, ki je še dodal, da je Monte Carlo zanj najljubši turnir. Kako le ne bi bil?

Finale mastersa Monte Carlo:

Rafael Nadal : Fernando Verdasco 6:0, 6:1

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.