Nadarjen, a v težavah z zakonom

Foto: EPA
Foto: EPA
Ravel Morrison je zelo blizu tega, da zapravi blestečo prihodnost, ki mu jo pripisujejo nogometni strokovnjaki.
Oglej si celoten članek

Enaindvajsetletni vezist West Ham Uniteda Ravel Morrison, ki je v minuli sezoni kot posojen nogometaš igral za QPR, je član angleške reprezentance do 21 let, njegova tržna vrednost pa je na spletni strani transfermarkt.co.uk ocenjena na 4,5 milijona evrov. A vsa nadarjenost je morda zaman, saj je imel nekdanji mladinec Manchester Uniteda znova težave z zakonom. Napadel naj bi dve ženski, na sodišču pa ga prva obravnava čaka že danes. 

"Ravel Morrison iz Urmstona je bil obtožen dveh napadov. V nedeljo 27. julija je bila policija ob približno 3. uri in 20 minut zaradi napada na ženski, stari sta 19 in 39 let, poklicana na naslov v Salfordu. V preiskavi so policisti odkrili, da je bil že pred tem pred barom v Manchestru napaden tudi mlajši moški, zaradi teh dejanj pa je bil kasneje aretiran 21-letnik," so v izjavi zapisali pri policiji iz Manchestra.

Morrison je bil že v preteklosti opomnjen s strani policije zaradi napada na svojo mamo, dvakrat pa je bil aretiran zaradi nasilja v družini. Obtožbe so bile v preteklosti zavrnjene. Leta 2011 se je na sodišču znašel tudi zaradi zastraševanja priče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.