Šport
41 ogledov

Nadarjen, a v težavah z zakonom

Ravel Morrison EPA
Ravel Morrison je zelo blizu tega, da zapravi blestečo prihodnost, ki mu jo pripisujejo nogometni strokovnjaki.

Enaindvajsetletni vezist West Ham Uniteda Ravel Morrison, ki je v minuli sezoni kot posojen nogometaš igral za QPR, je član angleške reprezentance do 21 let, njegova tržna vrednost pa je na spletni strani transfermarkt.co.uk ocenjena na 4,5 milijona evrov. A vsa nadarjenost je morda zaman, saj je imel nekdanji mladinec Manchester Uniteda znova težave z zakonom. Napadel naj bi dve ženski, na sodišču pa ga prva obravnava čaka že danes. 

"Ravel Morrison iz Urmstona je bil obtožen dveh napadov. V nedeljo 27. julija je bila policija ob približno 3. uri in 20 minut zaradi napada na ženski, stari sta 19 in 39 let, poklicana na naslov v Salfordu. V preiskavi so policisti odkrili, da je bil že pred tem pred barom v Manchestru napaden tudi mlajši moški, zaradi teh dejanj pa je bil kasneje aretiran 21-letnik," so v izjavi zapisali pri policiji iz Manchestra.

Morrison je bil že v preteklosti opomnjen s strani policije zaradi napada na svojo mamo, dvakrat pa je bil aretiran zaradi nasilja v družini. Obtožbe so bile v preteklosti zavrnjene. Leta 2011 se je na sodišču znašel tudi zaradi zastraševanja priče.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.