"Nadomestni oče" Dennis razočaran nad Hamiltonom

Foto: EPA
Foto: EPA
Po prometni nesreči, ki jo je Lewis Hamilton zakrivil pretekli teden, je o trenutnem življenjskem slogu trikratnega svetovnega prvaka spregovoril njegov nekdanji mentor Ron Dennis.
Oglej si celoten članek

Predsednik McLarna Ron Dennis, ki je spremljal Lewisa Hamiltona vse od njegovega trinajstega leta, je razočaran nad spremembo v načinu življenja trikratnega svetovnega prvaka. Dennis je mladega Hamiltona sprejel v razvojni program McLarna in ga spremljal vse do leta 2013, ko je Anglež zapustil ekipo McLaren.

"Če bi bil pri McLarnu tega ne bi delal. Tega enostavno ne bi smel delat," je v intervjuju povedal Dennis. "Nadomestni oče" Hamiltona je še vedno prepričan, da je dirkač neverjeten športnik, a se ne strinja z vsemi odločitvami 30-letnika. "Dobri atleti so dobri, ker se veliko stvarem odpovejo, a včasih se zaradi žrtvovanja v otroštvu obnašajo drugače, kot si to želiš," je dodal Dennis.

Dennis želi, da bi Hamilton nekoliko upočasnil ritem življenja in opustil neprestano zabavanje, ki je pripeljalo tudi do prometne nesreče v začetku preteklega tedna. "Osvobaja se verig, ki so ga držale nazaj. Gledam ga z mešanimi občutki," je končal Dennis.

Hamilton je kot razlog za prometno nesrečo v Monaku navedel preveč zabav in premalo spanca. 

Foto: Profimedia Lewis Hamilton, Will Smith

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.